Firul de Mărțișor-firul magic ce ne leagă Românește!

Mărțișor-2013 -creator de punți și legături sufletești între români,oriunde s-ar afla!

Cu prilejul lansării acestui eveniment se dorește menținerea obiceiului de a purta Mărțișor în rândul membrilor comunităților românești din afara granițelor precum și sensibilizarea altor culturi în legătură cu acest obicei,astfel încât Mărțișorul să devină un real mesager al tradițiilor românești și un adevărat creator de punți și legături sufletești între români,oriunde s-ar afla!

Acesta este mesajul principal ce a fost transmis încă din primul moment în care a fost lansată ideea Proiectului Mărțișor-2013 și acesta va rămâne pilonul de referință în dezvoltarea proiectului,precum și în toate manifestările ce vor urma,manifestări ce vor avea întotdeauna ca punct de porinre,paginile prezentului blog.

Ca un lucru absolut firesc se naște necesitatea creării legăturilor absolut necesare.Între noi toți,cei care am ales această cale de comunicare,care simțim românește și care suntem legați atât de puternic de firul acesta românesc,atât de subtil…Firul de Mărțișor!

Vă propun deci,crearea unei MAILING LIST -Mărțișor-2013 care să faciliteze schimbul de informații între noi toți cei care simțim nevoia de a ști ce,cum,unde și când se simte mai românește pe acest Pământ!

Deschidem larg porțile Proiectului Mărțișor-2013 invitându-vă să vă dați adeziunea pentru înscrierea în MAILING LIST Mărțișor-2013 în perioada cuprinsă între 7 aprilie,din momentul publicării informației,până duminică,14 aprilie a.c.(h:24.00-ora României!) scriind la infomartisor2013@gmail.com .

Sunteți rugați să uțilizați formula:doresc să mă înscriu în MAILING LIST Mărțișor-2013 și să trimiteți o scurtă prezentare care să nu depășească 199 caractere,(aproximativ 10 rânduri) specificând penumele+numele,adresa de mail și/sau Facebook,locul de origine și locul de reședință,fără a preciza adresa exactă de reșediță,dar motivând clar dorința care v-a determinat să trimiteți adeziunea.

Toți cei ce vor solicita înscriera în MAILING LIST Mărțișor-2013  în perioada menționată vor avea statutul de „membri fondatori” ai ~Grupului de legătură dintre Românii de pretutindeni-Fir de Mărțișor ~ și vor beneficia de accesul la informație și contact direct cu ceilalți înscriși.

De asemenea,vor fi consultați în legătură cu propunerile ce vor sosi în legătură cu buna desfășurare a comunicării dintre noi ,românii,oriunde n-am afla,membrii sau nemembrii ai Grupului Fir de Mărțișor!

Așteptăm adeziuni din partea vorbitorilor și cunoscătorilor de Limbă Română persoane fizice ,cât și a celor cu personalitate juridică,asociații sau organizații și/sau instituții guvernamentale sau nonguvernamentale,ziare sau reviste,alte pagini de blog sau de Facebook care doresc să stabilească sau să îmbunătățească comunicarea și relațiile dintre Noi,Românii,indiferentunde ne-am afla!

!!!… În cazul în care se dorește  adeziunea în scop publicitar și/sau scop politic se dorește specificarea în mod evident a acestor scopuri.

Pentru orice altă informație sau detalii puteți scrie la e-mail:infomartisor2013@gmail.com

Vă așteptăm cât mai numeroși!

Vă mulțumim pentru atenție!

&

Vă dorim să vă păstrați Primăvara în suflet bine legată cu…

Firul de Mărțișor-fir magic ce ne leagă Românește!

Mărțișor-2013

Lucca,undeva pe malul lui Serchio,7 aprilie 2013

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...